НачалоНовиниПояви се нов любителски Full HD видеозапис с Nokia 808 PureView

Появи се нов любителски Full HD видеозапис с Nokia 808 PureView

2803
Написана от  nixanbal 03 юни 2012
Появи се нов любителски Full HD видеозапис с Nokia 808 PureView

От няколко дни в YouTube щастливци, докоснали се до първите тестови бройки на Nokia 808 PureView, качват видеозаписи с него и го правят все по-интересен за нас, очакващите го. И за разлика от повечето досегашни клипове, които бяха заснети от фотографи при перфектни условия, видеото по-долу е просто бърз запис, на какъвто повечето потребители ще разчитат телефонът да съдейства в ежедневието им.

В записа няма красива природа или мацки по бански, но ми направи впечатление, че 808 PureView се справя отлично с две неща. При преминаване от снимки през прозореца към затвореното помещение нямаше нито миг колебание как да бъдат предадени цветовете - ако го пробвате с настоящие си телефон, ще видите за какво говоря. Второто ценно нещо за мен е приближението, при което трудно се забелязва промяна в качеството на образа, а и не се чува шумът на зуума.

Междувременно очакваме технологията PureView да се появи и в много нови модели на Nokia, вероятно с Windows Phone.

Освен за заместител на компактните фотоапарати, Nokia 808 PureView може да се превърне и в убиец на ниския клас видеокамери, като към качествената картина трябва да прибавим и технологията Nokia Rich Recording за перфектен стерео звук. Повече за нея вижте в клипа по-долу, а аз се надявам съвсем скоро да тествам всичко това лично.

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer