НачалоНовиниПродажбите на Samsung Galaxy S III стигнаха 20 милиона за 100 дни

Продажбите на Samsung Galaxy S III стигнаха 20 милиона за 100 дни

2282
Написана от  nixanbal 06 септември 2012
Продажбите на Samsung Galaxy S III стигнаха 20 милиона за 100 дни

Невероятно е, но вчерашният ден мина без Samsung да успее да влезе в новините от технологичния свят. Днес обаче компанията побърза да съобщи, че флагманът ѝ Samsung Galaxy S III вече е продаден в над 20 милиона бройки по целия свят, а това се е случило за рекордното време от 100 дни.

След като излезе на пазара в края на май, досега Galaxy S III е продаден в над 20 милиона броя и това е абсолютен рекорд за южнокорейците, изпреварвайки постиженията на всичките им смартфони досега.

Samsung разбива продажбите и по региони, като очаквано в Европа интересът е най-голям с 6 милиона продадени бройки от Galaxy S III, следвана от Азия с 4.5 милиона, Северна Америка с 4 милиона и само в родната Южна Корея са били продадени 2.5 милиона.

Припомням ви, че последния път Samsung обяви 10 милиона продажби за Galaxy S III и това беше в края на месец юли, което означава, че интересът към смартфона се засилва. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer