НачалоИграчкиПърва среща с Windows Phone Mango и бързи снимки на HTC Radar

Първа среща с Windows Phone Mango и бързи снимки на HTC Radar

3536
Написана от  nixanbal 17 октомври 2011
Първа среща с Windows Phone Mango и бързи снимки на HTC Radar

HTC Radar е първият Windows Phone Mango смартфон на тайванската компания, който заедно с HTC Titan бе обявен преди месец и половина. Машинката разполага с 3.8“ SLCD дисплей с WVGA резолюция, 1 GHz процесор, графичен чип Adreno 205 и половин гигабайт системна памет, които позволяват на платформата да диша свободно и да реагира мигновено на докосванията по екрана.

Да, Windows Phone Mango се превръща в една от предпочитаните от мен операционни системи и въпреки че лично бих се спрял на смартфон с по-голям дисплей (какъвто например е HTC Titan), първите ми впечатления от HTC Radar са страхотни. Корпусът е метален и стабилен, доста по-солиден от HTC Sensation например, интерфейсът с плочките е супер удобен, а Mango хвърчи дори на този едноядрен процесор.

Всъщност в бъдеще Microsoft обяви, че ще има и мобилни телефони с няколкоядрени процесори, но това ще се случи със следваща версия на Windows Phone - вероятно 8, позната като Apollo. Т.е. на този етап е прието (а и наистина е така), че Mango не изисква повече мощ от процесора.

Все още няма официална информация за пазарната премиера и цената на смартфона у нас, но в Европа вече се продава на цени между 350-400 евро.

В момента HTC Radar е на зарядното и май е по-добре да запазя подробностите за голямото ревю, което можете да прочетете на блога в следващите дни. Дотогава ви оставям в приятната компания на няколко бързи снимки...

Samsung представи новите си AI телевизори за 2024 г., започва кампания по предварителни поръчки

Преди дни ви разказах за моя 8K Neo QLED телевизор у дома, а днес е време за следващото поколение. Samsung…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer