НачалоНовиниРевю на новата зарибяваща игра Where’s my water? + скрийншоти

Ревю на новата зарибяваща игра Where’s my water? + скрийншоти

6040
Написана от  nixanbal 27 декември 2011
Ревю на новата зарибяваща игра Where’s my water? + скрийншоти

Случвало ли ви се е водата да спре докато сте под душа? Нещо такова е сполетяло зеления крокодил и много забавен персонаж Swampy от играта Where’s my water? на Disney. Целта е да проправите път на водата до банята на зеления герой, който нетърпеливо чака да си вземе вана. Разбира се, по пътя има различни препятствия, токсични течности и скрити изненади, които правят геймплея по-интересен. Играта можете да играете под iOS и Android, а повече за нея вижте по-надолу...

Where’s my water? е подобна на Cut the Rope на Chilingo, която между другото също може да ви изгуби часове от свободното (или не) време. И докато в началото е достатъчно просто да прокарате път на водата през калта, по-нататък в играта има много повече елементи, с които да се съобразявате.

wheres my water swampy game

Има различни видове киселини, които могат да ви помогнат в унищожението на неприятните водорасли, да предизвикат взрив (където е необходимо или не), но също така могат да попаднат във ваната на Swampy и да му развалят къпането, а така и вашата игра.

На места ще се наложи да променяте посоката на водата, с помощта на превключвачи ще премествате пречки по пътя си, а междувременно в калта ви очакват и скрити предмети, с които отключвате нови нива.

Винаги е добре да събирате и трите патета в нивата, което става като водата мине през тях.

Като цяло и дизайнът на играта е повече от приличен, но неприятно е положението при някои "по-дълги" нива, при които се налага докато прокарвате път на водата до Swampy да скролвате отстрани, за да не губите поглед върху случващото се в момента. Т.е. щеше да е добре това да става автоматично.

wheres my water igra swampy

Всичко това е придружено от приятен саундтрак и автентични звуци на отвъртащи се кранчета, течаща вода и т.н. Играта можете да изтеглите тук за iOS ($0.99) и тук за Android (1.48 лв.). В момента има и безплатна пробна версия за Android, а рейтингът й и в двата магазина е отличен.

Играта тествах на смартфон и таблет с Android - върви супер и при двете устройства, но на второто е далеч по-приятна.

Благодаря @GregHristov!

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer