НачалоНовиниРекламата анти Apple и обратният ефект за Samsung и Galaxy S III

Рекламата анти Apple и обратният ефект за Samsung и Galaxy S III

3431
Написана от  nixanbal 19 септември 2012
Рекламата анти Apple и обратният ефект за Samsung и Galaxy S III

По-рано този месец си говорихме за новата реклама на Samsung, в която южнокорейците съпоставят своя Galaxy S III с току-що обявения iPhone 5. Постерът представляваше списък със спецификации, които според Samsung очевидно са в полза на техния смартфон и според тях "не е необходим гений", за да установи това. Рекламата беше пусната в пресата в САЩ, но скорошен пост във Facebook групата на Samsung Mobile USA показва, че ефектът от нея е по-скоро обратен за южнокорейците.

Във Facebook групата си Samsung са пуснали снимка на Galaxy S III и под нея са задали въпроса към феновете си "Ако можехте да вземете само едно електронно устройство на пустинен остров, кое щеше да е то?"

Коментарите до момента са близо 15 000 и огромен процент от тях, всъщност почти всички, са "iPhone 5". Тук там фигурират шеговити отговори като "Nokia 3310", "вендинг машина" и "калкулатор", а желаният отговор "Galaxy S III" се среща тук-там.

iphone5 comments

Фенове коментират, че Samsung са постигнали точно обратния ефект със скорошната си реклама против Apple, а някои подканват администратора на групата направо да изтрие този пост. А поста и хилядите коментари под него можете да видите тук.

Според вас това ефект от дръзката реклама на Galaxy S III ли е или просто феновете на Apple са взели Samsung на мушката?

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer