НачалоНовиниСледващата версия на Android ще се нарича Jelly Bean

Следващата версия на Android ще се нарича Jelly Bean

3100
Написана от  nixanbal 10 септември 2011

android jelly bean

До два месеца ще бъде официално обявена новата версия на Android – Ice Cream Sandwich, но спекулациите за името на следващото издание вече започнаха. Според „достоверен“ източник на ThisIsMyNext сладките имена на платформата ще продължат с Jelly Bean, макар че все още в Google не били взели окончателното решение. И все пак колко са възможностите за десертно изкушение с J?

Все още не е ясно под кой номер ще излезе Jelly Bean, но никой не е потвърдил и че Ice Cream Sandwich ще бъде под 4.0, нали? За Jelly Bean се говори, че ще предлага „променящи играта екстри“, които първоначално били планирани да дойдат с ICS, но били отложени. Цитираният източник още споменава, че задаващата се Ice Cream Sandwich ще включва сериозни промени по отношение на архитектурата, функционалността и дизайна на платформата, което говори, че тази версия няма да е просто свръзката между Gingerbread и Honeycomb.

Сега остава да се надяваме, че обновленията на Android ще пристигнат като ъпдейт за настоящите потребители на операционната система. Някои вече обещаха, че ще осигурят прехода, други още се спотайват.

Ревю на смарт електрическата четка за зъби Oral-B iO 10

В канала на nixanbal обикновено си говорим за ъпгрейди на телефони, но този път ще ви разкажа за новата четка…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer