НачалоНовиниСледващият смартфон на Google ще има 4.65“ HD дисплей и ще се казва Samsung Galaxy Nexus

Следващият смартфон на Google ще има 4.65“ HD дисплей и ще се казва Samsung Galaxy Nexus

3071
Написана от  nixanbal 08 септември 2011

samsung galaxy nexus google android ice cream smartphone

Дългоочакваният трети смартфон на Google, който досега смятахме, че ще се казва Nexus Prime, всъщност ще излезе под името Samsung Galaxy Nexus, ще има огромен 4.65“ HD дисплей и ще използва най-новата версия на операционната система Android – Ice Cream Sandwich. Информацията съобщават момчетата от GSMArena.com, които също посочват, че устройството ще се появи на пазара в края на октомври – вероятно точно след анонса на iPhone 5.

Освен че ще има впечатляващ екран с резолюция 800х1280 пиксела (също като Samsung Galaxy Note), флагманът на Google ще запази извивката на екрана от Nexus S (на снимката), но ще бъде с метален корпус и още по-тънък – 8.8 мм! И въпреки че нямам оплаквания от Nexus S, който е един от най-добре сглобените пластмасови телефони, очакванията за Galaxy Nexus звучат страхотно!

Samsung Galaxy Nexus ще бъде индексиран като I9250, а съпорт страницата му в сайта на Samsung вече е качена, макар и съвсем празна към момента. Е, май ни очаква доста динамичен месец октомври с всички премиери, които се задават – нов iPhone, следващият телефон на Google и Nokia World!

източник

Изкуствен интелект като значка на ревера - може ли AI Pin да измести смартфона

Младата технологична компания Humane е горещата тема на седмицата, след като на 9 ноември стана ясно, че е готова да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer