НачалоНовиниСлед хитовата Angry Birds Rovio пуска играта Casey's Contraptions

След хитовата Angry Birds Rovio пуска играта Casey's Contraptions

3116
Написана от  nixanbal 11 май 2012
След хитовата Angry Birds Rovio пуска играта Casey's Contraptions

Над 1 000 000 000 (милиард!) пъти са изтеглени игрите от поредицата Angry Birds, с които Rovio завладя света на мобилния гейминг (и не само). Какво следва сега? Вече има отговор и знаем върху какво работи финландското студио – играта Casey’s Contraption.

Във видеото с новината за достигането на 1 милиард сваляния на Angry Birds (вижте го долу) Rovio вмъкнаха малък тийзър с подсказка накъде са се запътили. Е, вече няма защо да се чудите – момчето от клипа е Кейси, познат от играта за iOS на Snappy Touch and Mystery Coconut. Правата над въпросното заглавие вече са собственост на Rovio, а то е свалено от App Store.

Очаква се разработчиците и дизайнерите на Rovio да „пипнат“ новата игра тук-там и след това тя отново да се появи не само в App Store, но и в Google Play за Android. Малко по-късно Casey’s Contraption ще излезе и за други платформи, вероятно Windows Phone.

За да не ви разказвам какъв е геймплеят в бъдещата игра на Rovio, вижте видеото. Имайте предвид обаче, че при завръщането си, играта може да изглежда по-коренно различен начин...

Oppo Reno11 F излиза в България с първото събитие на марката у нас

На първото си събитие в България Oppo представи за нашия пазар новия си модел Reno 11F. Устройството е позиционирано в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer