НачалоНовиниСлух: Новият iPhone вече се произвежда, ще има "частично стъклен дизайн"

Слух: Новият iPhone вече се произвежда, ще има "частично стъклен дизайн"

2459
Написана от  nixanbal 16 юли 2012
Слух: Новият iPhone вече се произвежда, ще има "частично стъклен дизайн"

Всички очакваме премиерата на новия iPhone, с който Apple ще ни покаже срещу какво ще се борят производителите на смартфони през следващите месеци. И въпреки че слуховете сочеха октомври като месец за премиерата, устройството може да се появи още през лятото, следвайки изтеклата току-що информация, че производството му вече е започнало. Освен това се твърди, че по корпуса на т.нар. iPhone 5 ще има стъкло.

Следващият смартфон на Apple вече е влязъл в продукция в Китай, сочи информация от считания за достоверен японски сайт Macotakara. Авторът на блога преди е доставял предварителна и точна информация за пускането на iPhone 4S и iPad 3, така че нищо чудно и този път да е право в десетката. 

Имайки предвид, че периодът от влизането на нов iPhone в производство до излизането му на пазара е около два месеца, можем да очакваме следващият модел на Apple да се появи и по-рано от октомври. Сайтът Know Your Mobile например преди време разкри информация, че Apple може да обяви новия iPhone на 7 август, а пазарната му премиера да се състои до края на същия месец.

Извън слуховете за анонса, излязоха и любопитни детайли за дизайна на следващия iPhone. Въпреки че очакваме устройството да има алуминиев гръб, същият източник твърди, че "iPhone 5"ще има "частично стъклен дизайн". Какво точно означава това ще разберем скоро. Възможно е горната и долната част от корпуса, които се очаква да не са алуминиеви, ще бъдат покрити от слой стъкло.

Xiaomi 12 Pro предлага тройна 50 МР камера, Snapdragon 8 Gen 1 и 120 W зареждане

Xiaomi представи днес новата си серия Xiaomi 12, която засега включва моделите Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 и Xiaomi 12X.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer