НачалоНовиниСмартфоните LG L3, L5 и L7 ще дебютират на Конгреса в Барселона

Смартфоните LG L3, L5 и L7 ще дебютират на Конгреса в Барселона

3257
Написана от  nixanbal 21 февруари 2012
Смартфоните LG L3, L5 и L7 ще дебютират на Конгреса в Барселона

На MWC 2012 в Барселона очакваме LG да представи новото си портфолио смартфони и за да направи нетърпението ни още по-голямо, компанията днес ни подразни с първа информация за три нови модела. LG L3, L5 и L7 са тънки, със страхотни дисплеи и вървят под Android.

LG L5 и L7 разполагат съответно с 4“ и 4.3“ екрани, при които дисплеят е по-близо до стъклото и това прави интерфейса сякаш да „плава“ по повърхността. Двата модела използват операционната система Android 4.0 Ice Cream Sandwich и ще бъдат на пазара до края на първата половина от годината.

По-скромният LG L3 има 3.2“ дисплей и върви под по-старата версия Android 2.3 Gingerbread, но ще пристигне в Европа още през месец март. Този модел сме виждали и по-рано, при това с всичките му характеристики.

Както и при Prada Phone by LG 3.0, при новите три смартфона също е използван дизайенерският похват за скосени краища на задния панел, което прави моделите да изглеждат още по-тънки, а в интерес на истината и лежат по-добре в ръката.

Очаквайте подробности след 5 дни, а има и още модели, които LG ще представи на MWC 2012!

Xiaomi представи серията Redmi Note 13 на регионално събитие в Букурещ

Здравейте от Букурещ, Румъния, където току-що приключи регионалната премиера на най-новите смартфони от Xiaomi в серията Redmi Note 13. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer