НачалоНовиниСмартфон с 50% намаление ще предлага Мтел всяка седмица от ноември

Смартфон с 50% намаление ще предлага Мтел всяка седмица от ноември

4521
Написана от  nixanbal 05 ноември 2012
Смартфон с 50% намаление ще предлага Мтел всяка седмица от ноември

Мтел обяви нова промоция, която започва днес и ще продължи до края на месец ноември. През тези "Седмици на смартфона", както операторът нарича кампанията, в магазините на Мтел ще се предлага един избран модел на половин цена. Офертата важи само при подписване на договор за нова SIM карта и трябва да е за план Surf&Talk или Мтел Моби + добавен пакет с мобилен интернет. 

Промоцията цели да насърчи разпространението на смартфоните сред българските потребители, коментират от Мтел, които посочват, че абонатите им ползват средно по 200 МВ мобилен трафик на месец.

samsung galaxy y gt-s5360

Тази седмица смартфонът с 50% намаление е Samsung Galaxy Y, който за съжаление е съвсем елементарен модел и иначе се предлага също на добра цена. Все пак сега може да се вземе за 19.95 лв. в брой с договор към план Surf&Talk XL, чиято месечна такса е 54.90 лв. 

Предстои да разберем кои модели ще бъдат намалени през следващите три седмици от месец ноември, като лично се надявам Мтел да предложи оферта за актуален апарат от висок клас. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer