НачалоНовиниСнимки от българската премиера на Samsung Galaxy S III + първи впечатления

Снимки от българската премиера на Samsung Galaxy S III + първи впечатления

5711
Написана от  nixanbal 08 май 2012
Снимки от българската премиера на Samsung Galaxy S III + първи впечатления

По-рано писах, че днес М-Тел представя официално Samsung Galaxy S III в България, макар че смартфонът все още не може да се купи, но заинтересованите биха могли да го разгледат в магазина M-Tel Experience Store в София. Устройството ще бъде в търговската мрежа на оператора към края на месец май и ще струва 34.90 лв. при двугодишен лизинг с двугодишен договор по програма Surf&Talk XL с такса 54.90 лв.

Иначе интересното на днешното представяне беше, че успях да се докосна до телефона. Впечатленията накратко са, че екранът е огромен и с изключително приятни цветове. Корпусът е много тънък, но лежи добре в ръката заради формата си. Неприятното в случая е, че задният капак е пластмасов и това не прави никак добро впечатление.

P5084279

Galaxy S III работи изключително пъргаво - не само без никакъв лаг при разглеждане на началните екрани и менюто, но и при стартиране на приложения и игри - тествахме го с някакво рали.

Междувременно от М-Тел се похвалиха, че вече над 1000 души са се записали във формата за известие, която пуснаха онзи ден. Днес VIVACOM пусна същата и подарява Bluetooth хендсфри на първите 200 клиенти.

P5084351

М-Тел ще предлага смартфона в двата цветови варианта - тъмносин и бял, а тъй като това е олимпийският телефон тази година, българските спортисти, които се върнат с медал, ще получат специално негово издание. За съжаление въпросната версия на Galaxy S III, вдъхновена от Олимпийските игри, няма да се предлага по магазините. Но все пак ще можем да си купим тази, вдъхновена от речни камъчета.

От М-Тел обявиха, че това е първото локално "unpack" събитие (или представяне) на Samsung Galaxy S III измежду всички мобилни оператори в Източна Европа, за което браво! Хубаво е нашите телекоми да обръщат внимание на интересните играчки и да ги вкарват не само навреме с пазарната премиера за континента, но и да организират подобни представяния още по-рано.

Цялата галерия с 59 снимки от премиерата на Samsung Galaxy S III в България вижте във Facebook страницата на блога!

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer