НачалоНовиниТаблетът на Google и Asus може да бъде на пазара още през юли

Таблетът на Google и Asus може да бъде на пазара още през юли

2132
Написана от  nixanbal 24 май 2012
Таблетът на Google и Asus може да бъде на пазара още през юли

Вече няколко пъти става дума за мистериозен таблет на Google, който би трябвало да се появи още тази година. Според най-новата информация от източници на DigiTimes доставките на 7-инчовото устройство ще започнат още през месец юни, а на пазара ще го видим през юли. Хардуерният партньор на Google ще бъде Asus.

Интересно е, че първоначалният план е бил таблетът на Google да бъде на пазара още през настоящия месец май, но заради някои промени в дизайна и работа по оптимизация на цената премиерата е била отложена за юли.

Очакванията са устройството да дебютира през юли с 600 000 доставки, а до края на годината прогнозите са за между 2 и 2.5 милиона доставени бройки от първия брандиран от Google таблет.

Т.нар. Nexus таблет създаден от Asus за Google вероятно ще е едно от петте нови устройства с логото на интернет компанията за тази година. Знаете, че излезе информация, според която Google планира партньорство с няколко производителя за създаването на цяла серия смартфони и таблети Nexus.

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer