Realme: Най-големият успех в България е влизането ни при всички оператори

841
Написана от nixanbal 30 декември 2021

Най-големият успех за Realme в България през 2021 г. е влизането на смартфоните с марката при всички оператори и големите вериги за техника, обяви в годишния обзор на nixanbal.com Димитър Малчев, мениджър ключови клиенти на компанията за България и Северна Македония. Той потвърди, че през 2022 г. се очаква модел от по-висок клас. 

HMD Global: Nokia няма да скочи рязко към по-високия клас смартфони

2066
Написана от nixanbal 29 декември 2021

HMD Global, които стоят зад смартфоните с марката Nokia, не планират рязко навлизане във високия ценови сегмент през 2022 г., обяви Апрахам Асланян, търговски представител на компанията за региона на Балканите, в обзорния проект на nixanbal.com, част от ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ. Той очаква догодина да виждаме все по-добри смартфони в по-достъпния клас.

Motorola очаква 5G и сгъваемите смартфони да са водещи тенденции през 2022 г.

601
Написана от nixanbal 27 декември 2021

5G смартфоните се оказаха изненадващо популярни в България още през 2021 г., сподели Владимир Велков, мениджър "Продажби" в Motorola. Според него темата за 5G и смартфоните със сгъваеми дисплеи ще са водещите тенденции през 2022 г. Подробности чуйте в нашия разговор, част от обзорния проект за технологичната 2021 г. на nixanbal.com.

Huawei: Надяваме се скоро и потребителите в Европа да видят повече от HarmonyOS

1020
Написана от nixanbal 26 декември 2021

HarmonyOS е един от най-големите успехи на Huawei за 2021 г. и се надяваме скоро и потребителите в Европа да видят повече от нея, сподели в обзорния проект на nixanbal.com Емилия Кирилова, ПР мениджър на Huawei България. Тя обяви, че сред най-продаваните устройства на компанията у нас са смартчасовниците. 

Samsung ще продължи да развива сгъваемите смартфони и през 2022 г.

711
Написана от nixanbal 23 декември 2021

Samsung има един от най-добрите екрани на пазара и изведнъж просто го сгъна - така започна разговорът ми с Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung в България, която сподели в обзорната поредица на nixanbal.com, че компанията им ще продължи да развива смартфоните със сгъваеми дисплеи и през 2022 г., но очаква конкуренция в сегмента от различни посоки.

Xiaomi ще "бомбардира" пазара с нови смартфони в началото на 2022 г.

1750
Написана от nixanbal 21 декември 2021

След началото с вчерашния епизод днес продължаваме поредицата обзорни видеа, в които обръщаме поглед назад към изминалите 12 месеца, за да разберем какви са били те за популярните на българския пазар смартфон компании. В тези разговори обсъждаме и какво предстои през 2022 г., а за Xiaomi тя изглежда ще бъде още по-динамична. Компанията планира да представи близо 15 нови смартфона само през първите 3 месеца.

ТЕХНОЛОГИЧЕН ОБЗОР на 2021 г.: Най-важните смартфон събития

667
Написана от nixanbal 20 декември 2021

Здравейте с първото видео от специалната обзорна поредица, част от ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal! В него ви предлагам обзор на 2021 г. - каква е била тя за водещите компании на пазара на смартфони, какви бяха най-важните събития и какви са тенденциите, които ще наблюдаваме през следващите 12 месеца. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 028: Honor навлиза в премиум сегмента

1409
Написана от nixanbal 30 ноември 2021

Здравейте с брой 28 на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който се радвам, че мога да ви предложа супер интересен разговор с Алекс Уанг, оглавяващ Honor за региона на Централна и Източна Европа. С него си говорим за завръщането на Honor като самостоятелна компания с достъп до услугите и приложенията на Google, която заяви, че ще гради съвсем нов имидж на технологичен лидер и премиум бранд. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 027: Huawei се завръща с nova 9

1705
Написана от nixanbal 31 октомври 2021

Здравейте с 27 брой на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal, в който водещата тема е Huawei и тяхното завръщане на пазара на смартфони с модела nova 9. Мой специален гост с първото му видео интервю за българска медия е Лиу Ганг Скофилд, генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.

Страница 1 от 4

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer