ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 004: Мобилните разплащания и Google Pay идва в България

3698
Написана от nixanbal 29 август 2020

Здравейте с четвърти епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ! В този брой основна тема бяха мобилните разплащания - как се приемат те у нас и използват ли се вече активно от българските потребители. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 003: Събитието Unpacked на Samsung

3337
Написана от nixanbal 17 август 2020

Здравейте с трети епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ - новото предаване за технологии на nixanbal, което можете да гледате в YouTube или да слушате като аудио във водещите подкаст платформи. В този брой водеща тема е събитието Unpacked на Samsung и всички премиери, които се състояха на него, начело с Galaxy Note 20 Ultra. 

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 002: Премиера на OnePlus Nord

3873
Написана от nixanbal 24 юли 2020

Здравейте с втори епизод на новото онлайн предаване за технологии на nixanbal - ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ! Този път ви предлагам среща с Ясен Гуев, с когото коментирахме темата за 5G мрежите и мястото на Huawei в 5G бъдещето на Европа. Освен това ще научите подробности за официалното партньорство между Apple и VIVACOM, а специалната премиера е на току-що обявения OnePlus Nord.

ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ 001: Huawei Matebook X Pro и как COVID-19 се отрази на пазара

5093
Написана от nixanbal 18 юли 2020

Здравейте! Аз съм Никола и винаги съм се чудил защо е прието да има спортни, но не и технологични новини. Затова ви приветствам в ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ - онлайн предаване, изцяло за технологии. 

Страница 7 от 7

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer