НачалоНовиниЧерният Samsung Galaxy S III е реален, излиза до няколко седмици

Черният Samsung Galaxy S III е реален, излиза до няколко седмици

2797
Написана от  nixanbal 13 август 2012
Черният Samsung Galaxy S III е реален, излиза до няколко седмици

През уикенда се появиха слухове, че Samsung подготвя черна версия на Galaxy S III. За да се засилят тези спекулации, в системата на онлайн магазина Carphone Warehouse излезе информация за разцветката, а самите Samsung публикуваха снимки на черния вариант във Facebook, но бе да обелят и дума. Днес обаче черният Galaxy S III вече е в ценовата листа на още един английски магазин и съществуването му без съмнение е факт, пък макар и все още без официална премиера.

Черната версия вече се предлага за предварителна поръчка на сайта MobileFun.co.uk, който я продава на същата цена като останалите две опции - бялата и синята. Функционално тя не се различава от оригиналния смартфон.

Samsung Galaxy S III в черно ще се появи до 4-6 седмици във Великобритания, но предстои да разберем дали нашите оператори ще внесат такива бройки.

Припомням ви, че с първия анонс Samsung обяви два цвята за Galaxy S III, като първоначално на пазара излезе белият, а по-късно и синият модел. Причината беше проблем с производството на втория, но днес изглежда всичко е наред и вече няма дефектни панели.

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer