НачалоНовини10 GB мобилен интернет за 19 лв. на месец по случай 10-годишнината на GLOBUL

10 GB мобилен интернет за 19 лв. на месец по случай 10-годишнината на GLOBUL

4178
Написана от  nixanbal 07 септември 2011

10 godini globul promocionalni oferti

Напоследък GLOBUL бяха доста пестеливи на прессъобщения и както подозирах – готвили са изненадите за рождения си ден. Операторът става на 10 години и логично ще предложи интересни оферти за настоящите си и бъдещи абонати. Освен 10 GB трафик за мобилен интернет срещу 19 лв. месечно (уау!), четете нататък за останалите промоции...

10 GB мобилен нет за 19 лв.


globul goweb unlimited

Това е оферта и поздравления за решението на GLOBUL да я предложи! Абонаментната програма GoWeb Unlimited 1000 досега имаше такса 19 лв. и предлагаше 1000 МВ трафик на максимална скорост и неограничено потребление след това, но при 128 kbps. Сега за същата сума на месец трафикът е 10 пъти повече – 10 GB и всичките на максимална скорост за целия срок на 2-годишния договор, който е единственото условие. Офертата важи нови и настоящи клиенти до 7 октомври, а с пакета взимате и безплатен 3G USB модем.

За сравнение VIVACOM и М-Тел предлагат доста по-скромните около 2-2.5 GB за същата сума, но пък те нямат юбилей през септември.

GLOBUL Universe скача с +1000 минути

globul universe tarifen plan promo

Универсалният тарифен план за разговори към всички мрежи в страната + към и от чужбина GLOBUL Universe до момента изглеждаше така: 13.90 лв. месечна такса за 100 минути към всички. Заради 10-годишнината обаче към него се добавят 1000 бонус минути в мрежата на GLOBUL, а таксата се запазва. Имайте едно наум обаче – въпросните 1000 минути влизат в сила след като вече сте изговорили включените 100. Практиката е позната от някои планове на М-Тел – SURF&TALK например. Е, не е толкова добре, колкото звучи на първо четене, но все пак е бонус, с който ще разговаряте свободно с всички контакти на GLOBUL след изразходване на 100-те минути.

Ако разчитате да ползвате първите 100 минути за разговори в роуминг при пътуване в Европейския съюз, имайте предвид, че от тях можете да изговорите само 20 за целта.

GLOBUL Max носи 2х1000 минути към оператора

Програмата GLOBUL Max, предназначена за хора с най-много изходящи разговори към мрежата на GLOBUL, вече ще предлага по 1000 допълнителни минути към мобилната и фиксирана мрежа на телекома. Таксата се запазва на 9.90 лв.

Промо условия има и по тарифния план за фиксирана телефония GLOBUL Home Plus.

Е, изглежда рождените дни на българските телеком оператори са страхотен повод да сключиш договор, нали? Ако сте планирали подобна стъпка – сега е моментът... или поне преди 7 октомври, когато всички тези промо условия спират да важат. Още подробности за офертите вижте тук.

Samsung Galaxy Z Flip6 идва с нова основна камера и значително по-голяма батерия

Заедно с големия Galaxy Z Fold6 току-що в Париж Samsung представи и компактния си смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer