НачалоНовини12.9-инчовият iPad Pro ще предлага подобрен чипсет, очакваме го през 2015-а

12.9-инчовият iPad Pro ще предлага подобрен чипсет, очакваме го през 2015-а

2524
Написана от  nixanbal 26 септември 2014
12.9-инчовият iPad Pro ще предлага подобрен чипсет, очакваме го през 2015-а

Този октомври по традиция би трябвало да видим поне един нов модел на iPad от Apple, но слуховете отдавна твърдят, че се готви и нова версия на таблета. 12.9-инчовият iPad Pro е гигантски таблет, който би трябвало да се появи през 2015 г., предлагайки по-сериозни размери и по-мощен хардуер.

За iPad Pro се говори, че ще бъде първото устройство с  ъпгрейдната версия на чипсета A8 - A8X, която ще се произвежда от TSMC. 

Според източника новият таблет ще бъде на пазара през второто тримесечие на 2015 г. Още преди края на 2014-а обаче би трябва да се появи iPad Air 2, който ще има по-тънко тяло и по-фина рамка около дисплея, както и 2 GB RAM. Третото издание на компактния iPad mini също може да дебютира с Air 2. 

Дали слуховете са верни, може би ще разберем поне отчасти още през октомври.

Лично не бих заложил, че Apple ще покаже толкова голям таблет, имайки предвид колко нишов продукт би бил той. Освен това подобен ход би бил следване стъпките на Samsung и отклонение от концепцията на отхапаната ябълка да създава и налага свои тенденции. 

Е, след премиерата на фаблета iPhone 6 Plus може би всичко е възможно. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer