НачалоНовини15-инчов MacBook Air може да се появи през 2023 г.

15-инчов MacBook Air може да се появи през 2023 г.

342
Написана от  dessyteneva 24 март 2022
15-инчов MacBook Air може да се появи през 2023 г.

Apple работи върху 15" MacBook Air, който може да излезе на пазара през 2023 година, твърди нов доклад на Display Supply Chain Consultants. Подробностите са достояние единствено за дисплейната индустрия, но Рос Йънг повдига завесата, като споменава, че компанията подготвя два нови лаптопа в серията – 13" и 15". Конкретната дата на пускането им все още не е известна.

Слуховете за 15" MacBook Air не са от вчера. Още миналата година журналистът от Bloomberg Марк Гърман спомена, че Apple е работила върху лаптопа, но е решила да не го представя “със следващото поколение”. Той обаче така и не конкретизира дали проектът е прекратен или само отложен.

По време на процеса Epic Games срещу Apple бяха публикувани и вътрешни имейли, които сочеха, че компанията е обмисляла по-голям 15" MacBook Air още през 2008 година, но вместо това е заложила на по-малкия 13" модел.

Очаква се тази година Apple да актуализира текущата версия MacBook Air с нов дизайн и повече цветове, но размерът на дисплея да се запази същият – 13”. По-големият модел изглежда ще пристигне следващата година, а според доклада на DSCC заедно с него компанията разработва и нов базов iPad, чийто диагонал на дисплея може да е “малко по-голям” от настоящия 10.2”.

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer