НачалоНовини3 месеца безплатен достъп до Apple TV+ за собствениците на избрани модели телевизори LG

3 месеца безплатен достъп до Apple TV+ за собствениците на избрани модели телевизори LG

2567
Написана от  nixanbal 08 ноември 2021
3 месеца безплатен достъп до Apple TV+ за собствениците на избрани модели телевизори LG

LG обяви, че собствениците на избрани модели техни смарт телевизори могат да получат 3-месечен безплатен достъп до услугата за стрийминг на видео съдържание Apple TV+. Кампанията включва не само току-що закупени телевизори, а и по-стари устройства.

От 15 ноември собствениците на LG Smart TV ще могат да активират Apple TV+, без да заплащат месечен абонамент за нея през първите три месеца.

Промоцията важи за всички съвместими модели (от 2016 г. до 2021 г.) 8K и 4K смарт телевизори LG и е достъпна за собствениците, които се регистрират за промоцията до 13 февруари 2022 г.

Потребителите могат да се възползват от офертата, като последват екранните инструкции в LG Content Store или като кликнат върху рекламния банер на Apple TV+ в началното меню на LG TV, обясняват от компанията.

След пробния период абонаментът автоматично продължава и става платен, но може да бъде спрян по всяко време.

Официална премиера на Samsung Galaxy S24 Ultra: генеративен изкуствен интелект, Snapdragon 8 Gen 3 и нова камера за 5х зуум

Samsung представи току-що в Сан Хосе, Калифорния, новите си флагмани в серията Galaxy S24, като начело е премиум смартфонът Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer