НачалоНовини6 месеца безплатен Tinder за собствениците на Huawei P60 Pro

6 месеца безплатен Tinder за собствениците на Huawei P60 Pro

992
Написана от  nixanbal 08 юни 2023
6 месеца безплатен Tinder за собствениците на Huawei P60 Pro

Huawei обяви, че ще направи специален жест за потребителите си в България, които са си купили най-новият им флагман Huawei P60 Pro. Собствениците на модела ще получат възможност да използват безплатно за няколко месеца приложението Tinder. 

Офертата включва 6 месеца безплатен абонамент за Tinder Plus, с който се отключват допълнителни функции.

След като приложението е изтеглено от AppGallery, потребителите могат да навигират до секцията Gifts, показана на видно място в AppGallery и с няколко докосвания да поискат своя безплатен шестмесечен абонамент за Tinder Plus.

За потребителите на P60 Pro има и още един бонус - те могат да се възползват от безплатно ползване на 200 GB пространство за съхранение в облачната услуга Huawei Cloud за период от три месеца.

Потребителите имат лесен достъп до предварително инсталираното приложение Cloud на своите устройства, за да се възползват от ексклузивната оферта. След отварянето му, в горния десен ъгъл е иконата Upgrade, където може да се разгледа набор от опции и промоции, включително 3-месечното безплатно предложение за съхранение в Cloud. Избирайки тази опция, потребителите стартират процеса за достъп до техния безплатен Cloud. След като изберат 3-месечната безплатна оферта, потребителите просто трябва да докоснат бутона Buy, за да продължат.

Изкуствен интелект като значка на ревера - може ли AI Pin да измести смартфона

Младата технологична компания Humane е горещата тема на седмицата, след като на 9 ноември стана ясно, че е готова да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer