Ревю на iPad Pro 11" (2024)

173
Написана от nixanbal 22 юни 2024

iPad Pro за първи път има OLED дисплей и използва чисто новите чипове M4 на Apple. Да, това е свръхмощен таблет, който вероятно предлага повече възможности, отколкото много от нас изобщо някога биха имали нужда. За кого все пак това устройство би било добра инвестиция и какви са най-важните неща, които трябва да знаете за него - ще ви разакажа в следващите минути.

Снимки разкриват Xiaomi MX11 - втория електромобил на китайската компания

175
Написана от nixanbal 22 юни 2024

В края на март Xiaomi пусна първия си електромобил и заради огромния успех и високи продажби изглежда иска бързо да продължи да разширява присъствието си на този пазар. В Китай е бил забелязан вторият електромобил на марката - Xiaomi MX11. 

Apple Intelligence няма да се появи в Европейския съюз поне до края на 2024 г.

316
Написана от nixanbal 21 юни 2024

На 11 юни Apple представи пакет базирани на изкуствен интелект екстри, които обедини под името Apple Intelligence. Днес стана ясно, че тези функции няма да бъдат достъпни в Европейския съюз най-малко до края на годината. 

Yellowstone се завръща за финален сезон през ноември

275
Написана от STAN 21 юни 2024

Хитовият сериал на Тейлър Шеридън, който стартира и цял уестърн франчайз, въртящ се около историята на семейство Дътън, най-после ще галопира обратно на нашите екрани след близо 2-годишна пауза.

Samsung Galaxy Buds 3 ще са с изцяло променен дизайн, наподобяващ Apple AirPods

333
Написана от STAN 21 юни 2024

Както самите слушалки, така и тяхната кутийка ще претърпят цялостно освежаване, което ще ги доближи изключително много до външния вид на лидерите на пазара за безжични слушалки - Apple AirPods

Instagram въвежда опция за ексклузивно излъчване на живо за близки и приятели

132
Написана от STAN 20 юни 2024

Новата функционалност на социалната мрежа на Meta ще позволи да излъчвате на живо само за последователите, които сте поставили в своя Close Friends списък, давайки ви допълнителна възможност за уединение с вашите близки и приятели.

Колин Фарел тероризира Готъм Сити в новия трейлър на "Пингвинът"

260
Написана от STAN 20 юни 2024

Сериалът, който се явява като директно продължение на игралния филм "Батман" от 2022 г., ще проследи въздигането на един от най-легендарните злодеи в Готъм - Осуолд Кобълпот, още по-известен като Пингвинът.

Lenovo Tab Plus пристига с 8 мощни JBL говорителя и бюджетна конфигурация

262
Написана от STAN 20 юни 2024

Новият Android таблет на Lenovo ще бъде изключително подходящ за аудиторията, обичаща музиката, филмите и сериалите и ще може да изпълнява функцията на Bluetooth колонка.

Световна премиера на Realme GT 6 - компанията се завръща към високия клас в Европа

378
Написана от nixanbal 20 юни 2024

Realme току-що представи официално Realme GT 6 на събитие в Милано. Устройството е позиционирано във високия клас и е първият флагман на компанията от 2 години насам, който излиза на европейския пазар. Изненадващо, GT 6 се появи в България още миналата седмица, като вече се продава за 1499 лв.

Huawei обмисля въвеждането на комисионна за трансакциите в AppGallery на HarmonyOS

272
Написана от STAN 19 юни 2024

След като HarmonyOS си осигури по-голям пазарен дял от iOS в Китай за първото тримесечие на 2024 г., от Huawei обмислят въвеждането на комисионна за всяка трансакция, направена в AppGallery или в рамките на приложенията, свалени от там. Досега китайската компания нямаше подобна такса, докато нейните преки конкуренти от Apple и Google взимат до 30% от стойността на всяка покупка в App Store или Google Play.

Страница 1 от 1538

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer