Смарт продуктите на Xiaomi за домашни любимци се програмират през телефона

154
Написана от nixanbal 01 март 2024

Xiaomi е компания, която познаваме не само с нейните смартфони, но и в редица други продуктови IoT категории, а, да - отскоро и в електромобилите. Преди около две години видях за първи път, че оранжевото лого вече стои и върху смарт устройства за домашни любимци, а днес при мен са точно две от тях - автоматичите хранилка и поилка на Xiaomi.

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

410
Написана от nixanbal 29 февруари 2024

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI, камерите все така остават акцентът при трите модела и най-вече Galaxy S24 Ultra. Затова и в този материал, част от съвместната ни поредица #WithGalaxy със Samsung, ще ви разкажа подробности за 5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24.

Galaxy Z Fold6 може все пак да се окаже не толкова драстично променен спрямо Fold5

218
Написана от nixanbal 28 февруари 2024

Неофициални изображения на Galaxy Z Fold6 от @onleaks разкриват как се очаква да изглежда устройството. Оказва се, че промените спрямо Galaxy Z Fold5 няма да са толкова сериозни, въпреки че се говореше за драстично изменение на пропорциите. 

Какво е Circle to Search with Google и как да го използваме?

650
Написана от nixanbal 28 февруари 2024

Серията Galaxy S24 са първите смартфони с Galaxy AI - пакет от нови възможности, базирани на изкуствен интелект. Вече ви разказах за някои акценти от Galaxy AI в отделно видео, част от съвместната ни поредица със Samsung, а на следващите редове и във видеото по-горе ще си поговорим за една конкретна и доста любима моя екстра - става въпрос тъкмо за онова интересно ограждане на най-различни обекти върху екрана на телефона. Функцията се нарича Circle to Search with Google и дава съвсем нов начин за търсене и откриване на любопитна информация за дрехи, животни, сгради и... изобщо каквото още се сетите.

Apple се отказва от създаването на собствен електромобил

200
Написана от nixanbal 28 февруари 2024

Apple спира разработката и се отказва от плановете си да създаде собствен електромобил. Новината идва след 10 години усилия в тази посока, за които американската компания досега не беше обявила нищо официално. 

Nothing Phone (2a) беше показан на живо за първи път - снимки и очаквани цени за България

417
Написана от nixanbal 28 февруари 2024

На събитие за медии от цял свят вчера късно вечерта Nothing показа за първи път на живо новия си смартфон Nothing Phone (2a). Устройството ще бъде наследник на Nothing Phone (1) и подгласник на флагмана Nothing Phone (2). 

Nothing Phone (2a) идва! Интервю със съоснователя на Nothing Давид Гарсия

530
Написана от nixanbal 27 февруари 2024

На 5 март предстои Nothing да представи третия си смартфон, а няколко дни по-рано, тук, на MWC 2024 в Барселона, успях да се срещна със съоснователя на компанията, Давид Санмартин Гарсия беше супер приятен събеседник и независимо, че това интервю трябваше да е просто небрежен разговор, реших да го запиша и споделя с вас без редакция.

Galaxy Ring на Samsung се появи за първи път пред публика

907
Написана от nixanbal 26 февруари 2024

Смарт пръстенът Galaxy Ring на Samsung дебютира за първи път пред публика на MWC 2024 в Барселона. Това е първото такова устройство на компанията, което все още е във фаза на прототип, но се очаква във финален вид до края на годината. 

Xiaomi 14 излиза на българския пазар - цени, версии и пакетна оферта

3308
Написана от nixanbal 25 февруари 2024

Заедно с флагмана Xiaomi 14 Ultra, на събитието си в Барселона току-що компанията представи за първи път извън Китай и новия си компактен модел от висок клас - Xiaomi 14. Устройството ще бъде на българския пазар още утре, 26 февруари, а тук ще ви разкажа за версиите и офертите, които ще се предлагат.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3 идват в България

482
Написана от nixanbal 25 февруари 2024

На MWC 2024, освен новите си флагмани от серията Xiaomi 14, компанията представи и няколко носими устройства. Това са смарт гривната Xiaomi Smart Band 8 Pro и смарт часовниците Xiaomi Watch 2 и Xiaomi Watch S3.

Страница 1 от 1501

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer