НачалоНовиниА1 дава неограничени МВ на максимална скорост през уикендите на август

А1 дава неограничени МВ на максимална скорост през уикендите на август

716
Написана от  nixanbal 02 август 2023
А1 дава неограничени МВ на максимална скорост през уикендите на август

А1 обяви, че абонатите им на мобилна услуга имат възможност да се възползват от неограничени мегабайти през уикендите на август. Бонус мегабайтите могат да бъдат активирани еднократно през мобилното приложение и уеб портала Моят А1.

Потребителите могат да активират своя бонус, ако са частни клиенти с абонамент за мобилна гласова услуга или мобилен интернет от А1.

За да получат бонуса, те трябва да направят няколко бързи стъпки в Моят А1. Клиентите трябва да влязат в профила си и да намерят банера на промоционалната кампания. След натискането му ще се визуализира страница с всички телефонни номера, свързани с профила в приложението. Потребителят трябва само да маркира номерата, които иска да получат бонуса, и да натисне бутона „Активирай“.

Кампанията ще продължи през четирите уикенда на август, а последният срок за активация на бонуса е 24 август – преди последният уикенд на месеца. Активацията се прави еднократно и веднъж направена, ще бъде валидна за целия период на инициативата.

5 НЕЩА за таблета Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G

В един идеален свят целият декември би бил свързан с дълги уикенди под одеялото, прекарани в гледане на сериали. Истината…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer