НачалоНовиниA1 организира турнир по електронни спортове на европейско ниво

A1 организира турнир по електронни спортове на европейско ниво

594
Написана от  nixanbal 18 юни 2021
A1 организира турнир по електронни спортове на европейско ниво

A1 Group, от която е част и опериращият у нас А1 България, обяви, че стартира европейски турнир за електронни спортове. В него ще бъдат обединени 5 други състезания и ще участват геймъри от 15 страни.

В новият турнир Clash of Leagues ще се включат четирите лиги на A1 Group - A1 Adria League, A1 eSports League Austria, българската A1 Gaming League и VOKA League, а към тях ще се присъедини и швейцарската Swisscom Hero League.

Новият международен турнир ще стартира през лято със серия от събития на живо и онлайн с играта Brawl Stars. Очаква се в състезанията да се включат потребители от 15 страни в региона Централна и Източна Европа.

Най-добрите отбори по Brawl Stars от всяка от петте лиги ще бъдат определени на местни финали, като те ще се класират директно на първото събитие от Clash of Leagues, планирано за периода от 14 до 21 август във Виена.

Clash of Leagues Structure-18.06.21

Класиралите се втори в местните лиги и отборите от European Brawl Stars ще получат допълнителна възможност да се класират за финалите в Австрия. Отборите по Brawl Stars от целия регион на Централна и Източна Европа ще могат да се състезават в отворена за всеки международна квалификация, която ще се проведе на 24 юли. Първите три отбора от нея ще се изправят срещу отборите, класирали се на второ място в местните лиги и така ще определят последните трима участници на финалите в Австрия.

Турнирът Clash of Leagues ще бъде излъчван и коментиран от международен екип.

Българската квалификация ще се проведе на 26 юли, а регистрациите за нея започват днес. Повече информация за проекта има на адрес https://clash-of-leagues.com

ВИДЕО: 5 важни екстри на Lenovo ThinkPad X1 Nano

ThinkPad X1 Nano е суперкомпактен лаптоп с 13-инчов екран, опционална 5G свързаност, мощна конфигурация и категорично любимата ми машина от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer