НачалоНовиниА1 предлага каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница

А1 предлага каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница

1230
Написана от  nixanbal 12 февруари 2024
А1 предлага каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница

А1 обяви, че пуска в продажба каишка за смарт часовници с дизайн на мартеница. Аксесоарът излиза по случай задаващия се първи март, като ще се предлага във версия за няколко от актуалните модели часовници. 

"Смартеницата", както А1 нарича въпросната мартеница за смарт часовник, се представя като модерен прочит на българската традиция за носене на мартеници. 

В промоционалния период на кампанията от 12 февруари до 12 март 2024 г. всеки потребител може да си закупи смарт часовник от селекцията и да получи специалната каишка. Комбинираната оферта важи за Huawei Watch GT 4 и Watch GT 3, за серията Samsung Galaxy Watch6 и други налични модели от портфолиото на оператора.

Клиентите ще имат възможност да си закупят отделно и само каишка Смартеница на цена от 14.99 лв. За свободна продажба са на разположение пет вида персонализирани каишки, пригодени за основните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49. 

Подробности - тук https://www.a1.bg/smartenitsa

5 ключови подобрения в компактния флагман Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 е у мен от няколко дни и, въпреки че добре познавате моята зависимост към по-големите смартфони, трябва да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer