НачалоНовиниА1 пуска неограничен 5G трафик до края на декември за всички абонати на мобилна услуга

А1 пуска неограничен 5G трафик до края на декември за всички абонати на мобилна услуга

813
Написана от  nixanbal 01 декември 2022
А1 пуска неограничен 5G трафик до края на декември за всички абонати на мобилна услуга

А1 обяви, че ще предложи бонус за всички свои клиенти на мобилна услуга и за тези с фиксирана телевизия. До края на декември 2022 г. мобилните абонати могат да използват неограничени мегабайти при неограничена 5G скорост, а тези с телевизия у дома ще имат достъп до трите канала HBO.

Еднократните бонуси се активират през платформата за самообслужване Моят A1, която има приложение за iOS и Android и уеб версия на A1.bg. В зависимост от вида на услугите, които използва, потребителят ще получи информация на началния екран как да се възползва.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия на адрес, той ще може да активира двата бонуса едновременно.

От оператора казват, че това е начинът да благодарят на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците, а те пък могат да се включат в коледната кампания на A1, която тази година е в подкрепа на детското здравеопазване в България. Телекомът ще закръгля със свои средства всяка сметка, платена през Моят A1 до 31 декември. Разликата ще бъде дарена за обновяване на детско отделение по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“. 

Електромобилът на Xiaomi ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.78 секунди и има до 800 км пробег

Xiaomi повдигна сериозно завесата над първия си електромобил, който ще се предлага под името SU7. Луксозно изглеждащото возило обещава отлични…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer