НачалоНовиниА1 пусна обновеното си приложение Моят А1, подарява 10 000 МВ на клиентите си

А1 пусна обновеното си приложение Моят А1, подарява 10 000 МВ на клиентите си

5856
Написана от  nixanbal 04 ноември 2019
А1 пусна обновеното си приложение Моят А1, подарява 10 000 МВ на клиентите си

Днес А1 обявиха, че клиентите им вече могат да изтеглят новата версия на приложението Моят А1, което ще предложи по-удобен интерфейс и добавени функции. Абонатите, заплатили през приложението сметката си към оператора до края на годината, ще получат 10 000 МВ. 

Приложението вече ще предлага подробно описание на месечната фактура към А1, както и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги, обясниха от оператора. През Моят А1 клиентите ще могат да плащат една или всички фактури наведнъж, като могат да запазят банковата си карта за следващо плащане. 

Моят А1

Началният екран ще предлага прегледен вид на услугите, които клиентът използва, като така ще могат лесно да проверят потреблението и текущата си сметка. Ще има опция за активиране на допълнителни пакети и т.н.

Моят А1 ще включва и персонална оферта за всеки клиент, която според А1 има за цел да оптимизира разходите според нуждите им.

Всички, които платят сметката си към А1 през обновеното приложение до края на декември 2019 г., ще получат и 10 000 МВ трафик за мобилен интернет, който могат да използват лично или да пренасочат към свой приятел. Срокът тези мегабайти да бъдат изразходвани е 30 дни.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer