НачалоНовиниА1 вече предлага включен достъп до Netflix към някои абонаментни планове за телевизия

А1 вече предлага включен достъп до Netflix към някои абонаментни планове за телевизия

793
Написана от  nixanbal 01 ноември 2023
А1 вече предлага включен достъп до Netflix към някои абонаментни планове за телевизия

А1 току-що обяви, че започва да предлага Netflix на своите абонати. Достъп до услугата ще имат клиентите на мобилни услуги и на домашна телевизия. И трите плана на Netflix (Basic, Standard и Premium) са достъпни за потребителите, които могат да заплащат абонаментната си такса за Netflix с месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта.

Netflix ще бъде включен в ТВ тарифата А1 ТВ 200 MAX за целия срок на двугодишния договор. Абонатите на останалите ТВ и мобилни планове могат да използват Netflix за определен период от време, според техния план, и след това да я закупят като допълнителна услуга.

Съдържанието на Netflix в България е достъпно на английски език – звук и субтитри. 

Netflix from A1 2 01.11.23

Basic планът на Netflix е включен в премиум тарифата за домашна телевизия – А1 ТВ 200 MAX за целия период на абонамента от 24 месеца и за един месец в тарифата А1 ТВ 200+. Клиентите на мобилните планове Unlimited също могат да се възползват от Netflix Basic, като го добавят към плана си за период до 6 месеца. След изтичането на промоционалния срок, потребителите ще започнат да заплащат за избрания от тях план на Netflix.

Останалите планове на Netflix също са достъпни и клиентите могат да се абонират за тях и да ги плащат с месечната си фактура от А1. Netflix предлага различни планове, за да отговори на нуждите на потребителите: Basic - 1 устройство, HD качество; Standard - 2 устройства, Full HD Съобщение за медиите 2 качество и Premium - 4 устройства, Ultra HD качество. Клиентите на А1 могат да изберат един от трите варианта и да променят избора си по всяко време.

Xiaomi 13 Ultra е впечатляваща камера, но и доста добър телефон

Xiaomi обяви днес официално новия си премиум смартфон Xiaomi 13 Ultra, който представя следващия етап в партньорството на китайската компания…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer