НачалоНовиниА1 влиза на пазара с бързи кредити

А1 влиза на пазара с бързи кредити

3661
Написана от  nixanbal 06 август 2020
А1 влиза на пазара с бързи кредити

А1 обяви, че започва да предлага бързи кредити. Операторът вече пусна собствена кредитна карта, както и мобилен портфейл, а с услугата А1 Бърз кредит ще отпуска до 3000 лв., независимо дали клиентите използват други негови услуги. 

От А1 обясняват, че процедурата по издаване на бърз кредит се случва изцяло онлайн, а одобрението отнема не повече от 15 минути.

При положителен отговор на предоставения имейл клиентът получава съобщение с документите за подпис, а на телефона – специален код, чието въвеждане се счита за фактическо подписване на тези документи. С това процесът по сключване на договор приключва, а желаната сума се превежда по посочения IBAN в рамките на 24 работни часа.

Кредитът може да бъде в размер между 100 и 3000 лв.

А1 има и онлайн калкулатор, с чиято помощ клиентите да изчисляват предварително каква сума трябва да върнат в зависимост от размера и периода на погасяване. Погасяването на кредита може да стане по три начина – чрез плащане в банков клон, през приложение за онлайн банкиране или през дигиталния портфейл A1 Wallet. Няма такси за предсрочно погасяване, а пълните условия на услугата са достъпни на страницата на A1 Бърз кредит.

Ползвате ли подобни услуги от други доставчици и бихте ли поискали бърз кредит от мобилния си оператор?

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer