НачалоНовиниА1 започва да предлага eSIM за iPhone от октомври

А1 започва да предлага eSIM за iPhone от октомври

5554
Написана от  nixanbal 27 септември 2019
А1 започва да предлага eSIM за iPhone от октомври

На провеждащия се в момента в Банско семинар за журналисти на А1 операторът обяви официално, че скоро ще започне да предлага на клиентите си с по-нови модели iPhone eSIM. Това ще позволи на тези потребители за първи път у нас да използват смартфона на Apple с две SIM карти. 

eSIM или вградена SIM карта е интегрирана в устройствата, които я поддържат, по начало, като едно от предимствата ѝ е, че е с изключително малки размери (6х5х0.67мм), а другото - удобството за клиента при избора на операторски услуги. 

В България А1 ще предлага eSIM на собствениците на моделите iPhone от 2018 и от 2019 г., като за да смените стандартната си карта с такава, ще трябва да посетите магазин на оператора. 

20190927 165525

Телекомът ще започне да предлага eSIM за своите клиенти с iPhone през октомври. 

На този етап пускането на eSIM от A1 не означава, че всички устройства с този тип карта ще могат да се възползват от нея. Часовниците Apple Watch с LTE например засега не са в списъка с поддържани продукти. 

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer