НачалоНовиниАбонаментът за Disney+ в България поскъпва от 1 ноември

Абонаментът за Disney+ в България поскъпва от 1 ноември

976
Написана от  nixanbal 14 август 2023
Абонаментът за Disney+ в България поскъпва от 1 ноември

Disney+ ще започне да предлага новия си по-достъпен план с реклами и в Европа. България не влиза в първоначалния списък с държави, в които тарифата ще бъде налична, но пък за нас има друга новина - месечният абонамент се увеличава с 2 евро, а годишният с 20 евро.

След като първоначално стартира в САЩ, сега абонаментният план на Disney+, който включва показване на реклами и се предлага на по-ниска цена, идва и в Европа. Във Великобритания цената му ще бъде £4.99 на месец, а в Германия например - 5.99 евро. Качеството на стрийминга при т.нар. план Standard with Ads е максимум 1080р, не се предлага сваляне на съдържание за офлайн гледане и се показват реклами. 

Този план тръгва от 1 ноември във Великобритания, Германия, Франция, Швейцария, Италия, Испания, Норвегия, Швеция и Дания.

В България все още се предлага само един вид абонамент за услугата, който включва всички нейни предимства (план Premium), включително до 4K HDR картина, Dolby Atmos поддръжка, гледане офлайн, до 4 едновременни стрийма и без показване на реклами.

Цената на Disney+ у нас в момента е 7.99 евро на месец или 79.90 евро при едногодишен абонамент. Предстои обаче от 1 ноември клиентите да започнат да плащат по-високи такси. За месец цената се увеличава до 9.99 евро, а за година става 99.90 евро. На този фон Disney+ за съжаление все още не предлага дублаж за анимациите и няма субтитри на български за съдържанието си. 

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer