НачалоИграчкиAcer се похвали с новия си смартфон CloudMobile, още преди да го е представил

Acer се похвали с новия си смартфон CloudMobile, още преди да го е представил

2584
Написана от  nixanbal 11 февруари 2012
Acer се похвали с новия си смартфон CloudMobile, още преди да го е представил

Acer се похвалиха с официално съобщение, че смартфонът им CloudMobile е спечелил награда за дизайн iF. Чакайте малко – не се сещате кой е този модел? Нищо чудно – Acer пропуснаха факта, че отличеният им смартфон изобщо не е бил представян официално досега.

Acer CloudMobile всъщност е смартфон от висок клас под Android 4.0 Ice Cream Sandwich, който разполага с 4.3“ дисплей с HD резолюция, Dolby звук и тънък под 10 мм корпус. Външният вид е изключително стилен и едва ли очакваме друго, щом е спечелил награда за дизайн от iF.

И сега интересният въпрос – след като Acer се похвалиха с отличието, посочиха, че официалната премиера на смартфона CloudMobile ще се състои на MWC 2012 след две седмици в Барселона. На пазара устройството ще пристигне през третата четвърт на годината – в периода юли-септември. Очаквайте в блога повече реални снимки и информация на живо от Конгреса!

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer