НачалоНовиниAcer представи електрически велосипед

Acer представи електрически велосипед

4357
Написана от  nixanbal 20 март 2023
Acer представи електрически велосипед

РС производителят Acer навлиза в бизнеса с електрически превозни средства. Днес компанията представи първия си електрически велосипед ebii. Acer ebii може да измине до 110 километра с едно зареждане, но все още не е ясно кога ще бъде на пазара.

Acer ebii има алуминиева конструкция и тежи 16 килограма, максималната му асистирана скорост е 25 км/ч, батерията му се зарежда от 0 до 100% за 2.5 часа, а производителят обещва до 110 километра с един заряд. 

siora-photography-DhoCVkssJjs-unsplash-2

Акцент при е-велосипеда е подпомогнатата му от изкуствен интелект работа. Функцията ebiiAssist автоматично се адаптира към особеностите на маршрута, силата на въртене на педалите и предпочитанията на потребителя, така че да осигури максимално плавно и приятно пътуване, казват от Acer.

ebill-white-background-02

Има и свързано приложение, чието име българските потребители ще оценят още по-високо - ebiiGo. В приложението ще се предоставя информация, необходима по време на обиколките в града, предложения за маршрути, статус на батерията, скорост и настройки за автоматично заключване. 

ebill-white-background-03

Все още Acer не са обявили кога и на каква цена ще пуснат електрическия си велосипед, но само за референция - Audi наскоро представиха e-bike с цена над $10 000. 

Повече за Acer ebii вижте в сайта на компанията тук

Honor Magic 5 Pro предлага тройна 50 МР камера и 5100 mAh батерия

Honor представи днес на MWC 2023 в Барселона новите си премиум модели Honor Magic 5 и Magic 5 Pro. Про…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer