НачалоНовиниAcer ще представи новите си устройства в онлайн пресконференция на 23 юни

Acer ще представи новите си устройства в онлайн пресконференция на 23 юни

2221
Написана от  nixanbal 18 юни 2020
Acer ще представи новите си устройства в онлайн пресконференция на 23 юни

Acer обяви, че тазгодишното издание на пресконференцията им Next@Acer 2020 ще се проведе в онлайн формат на 23 юни. На тази дата компанията обещава анонси в различни продуктови категории, които този път са обединени под мотото "Камък, ножица и хартия". 

Конференцията Next@Acer традиционно се провежда в Ню Йорк и на нея производителят представя портфолиото си за годината и посоката, в която ще се развиват машините му.

"Камък, ножица и хартия" всъщност са условни названия за три различни продуктови категории, в които тази година Acer ще представи нови устройства. Не е трудно да си представим какво стои зад всяка от тях - бих заложил на тежка и мощна машина за "камък", хибриден конвъртабъл за "ножица" и ултратънък и лек лаптоп за "хартия". Разбира се, възможно е да видим по повече от един продукт в категория. 

Събитието започва в 9 часа сутринта на 23 юни в Ню Йорк, което означава 16 часа същия ден българско време.

Конференцията с представянето на всички нови компютри ще се излъчва на живо в сайта https://events.acer.com/ или в YouTube https://www.youtube.com/watch?v=Aw9QleF00b4

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer