НачалоНовиниAngry Birds Space ще излезе и за смартфоните с Windows Phone

Angry Birds Space ще излезе и за смартфоните с Windows Phone

2987
Написана от  nixanbal 23 март 2012
Angry Birds Space ще излезе и за смартфоните с Windows Phone

Само преди ден излезе новата игра от хитовата поредица Angry Birds – Angry Birds Space, която е достъпна безплатно в Google Play или срещу $0.99 в App Store за iOS. Собствениците на смартфони с Windows Phone със сигурност са се почувствали доста глупаво. Главният изпълнителен директор на Rovio обаче днес потвърди, че Angry Birds Space е в процес на разработка и на версия за платформата на Microsoft.

Точна дата за излизането на играта за Windows Phone все още няма, но Микаел Хед заяви, че вече се работи по създаването на тази версия и отхвърли появилите се вчера слухове, че Angry Birds Space за WP няма да има.

Отказ от Rovio за поддръжка на Windows Phone би навредил сериозно на имиджа и плановете на Nokia, които ще залагат само на тази платформа при бъдещите си смартфони.

Хед обаче успокои феновете и каза, че Rovio „работи в тясно сътрудничество с Nokia, за да предложи играта за нейните платформи“ и че общата им цел е да „осигурят най-доброто изживяване за феновете, включително тези, използващи Windows Phone“.

А ако имате Android или iOS устройство, препоръчвам ви бързо да си изтеглите тази щуротия, защото изиграх няколко нива и изглежда зарибяващо!

Може ли Samsung Galaxy Z Flip 3 да бъде мъжки телефон?

Няколко месеца след лансирането на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer