НачалоНовиниApple отново изгуби прототип на iPhone, полицията помогнала в търсенето

Apple отново изгуби прототип на iPhone, полицията помогнала в търсенето

3088
Написана от  nixanbal 03 септември 2011

apple iphone 4

През 2010 г., малко преди премиерата на iPhone 4 (на снимката), служител на Apple беше изгубил прототип на устройството в нощен бар и то попадна в ръцете на когото трябва – момчетата от Gizmodo, които му направиха доста подробна фотосесия. Ура, тази година историята се повтаря, макар че изгубеният смартфон все още не е намерен от никого, или поне не от популярен сайт за хай-тек играчки, който да го представи на света. Вчера полицията на Сан Франциско пусна прессъобщение, в което описва как е помогнала на Apple в търсенето на „изгубен предмет", а подсказката за iPhone 5 идва от доклада на властите, озаглавен "iphone5.doc", съобщава Ройтерс.

Преди няколко дни сайтът CNET писа, че през месец юли в бар в Сан Франциско е бил изгубен прототип от необявения все още iPhone 5. И докато и Apple, и полицията отказват коментар на тамошните медии, локалният вестник SF Weekly цитира гражданин, който твърди, че полицията действително го е навестявала в дома му през юли, за да търси продукт на Apple.

Според информацията четирима полицаи и двама представители на Apple са посетили дома на човека, предполагаем държател на изгубения iPhone 5, но претърсването на дома му не е дало резултат.

Дали всичко това е истина – вероятно, но вече звучи доста изтъркано и не съм сигурен доколко е в полза на Apple да си играе с вниманието на хората в момент, в който дългогодишният лидер и светило Стив Джобс слиза от поста на CEO. От друга страна компанията е достатъчно стабилна и преминава през най-добрите си години някога, постигайки рекордни продажби всяко следващо тримесечие. Така или иначе iPhone 5 продължава да бъде един от най-чаканите смартфони на годината и май е време вече да излиза!

 

XMAGE трип до Милано: Фоторазходка с Huawei P60 Pro

Миналия месец моя приятелка сподели, че Rosalía има турне в момента и през юни ще бъде в Атина. Не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer