НачалоНовиниApple AirPods Pro 2 обещават до два пъти по-добро шумопотискане

Apple AirPods Pro 2 обещават до два пъти по-добро шумопотискане

1199
Написана от  dessyteneva 08 септември 2022
Apple AirPods Pro 2 обещават до два пъти по-добро шумопотискане

Apple анонсира второто поколение на компактните си безжични слушалки AirPods Pro, които идват с чип Н2 за до два пъти по-добро активно шумопотискане. AirPods Pro 2 има още нова функция за сензорно управление силата на звука чрез стеблото на слушалките и още едни допълнителни малки силиконови накрайници.

Чрез комбинация от чипа Н2 и нов аудио драйвер с ниско изкривяване и персонализиран усилвател, компанията обещава “по-богат бас и кристално чист звук в по-широк диапазон от честоти”. Активното шумопотискане е до 2 пъти по-ефективно, но подобрения има и в режима за прозрачност, който намалява единствено силните околни звуци, за да осигури безопасно придвижване в градска среда.

Apple-AirPods-Pro-2nd-lanyard-loop-lifestyle-220907 inline.jpg.large 2x

AirPods Pro 2 идват с нова функция за персонализирано пространствено аудио, съобразена с размера и формата на главата и ушите. Използвайки TrueDepth камерата на iPhone, потребителите могат да създадат собствен профил за Spatial Audio, който да им предостави прецизни настройки при слушане на музика. Освен това е налично и динамично проследяване на главата при гледане на филми и телевизионни предавания на iPhone, iPad, Mac и Apple TV.

Apple-AirPods-Pro-2nd-gen-iPhone-14-Pro-2up-Spatial-Audio-220907 inline.jpg.large 2x

Според компанията AirPods Pro 2 ще осигурят по-дълъг живот на батерията - до 6 часа слушане на музика с едно зареждане. С помощта на кутийката за зареждане, часовете стават общо 30. И споменавайки кутийката – тя вече разполага с поддръжка на Find My, има вграден високоговорител, IPX4 сертификат за устойчивост на пот и вода и кукичка за закачане на връзка.

Apple-AirPods-Pro-2nd-gen-silicon-ear-tips-220907 big.jpg.large 2x

Кутийката все още предлага Lightning порт за зареждане, но вече може да бъде използвано и магнитното зарядно за Apple Watch.

Apple-AirPods-Pro-2nd-gen-l-and-r-220907 inline.jpg.large 2x

Новите AirPods Pro 2 ще са налични за поръчка от 9 септември на цена от 299 евро, а продажбите започват от 23 септември.

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer