НачалоНовиниApple AirTag 2 може да се появи догодина

Apple AirTag 2 може да се появи догодина

353
Написана от  nixanbal 20 май 2024
Apple AirTag 2 може да се появи догодина

От премиерата на оригиналния AirTag на Apple вече минаха повече от 3 години, но според слуховете ще почакаме още малко за премиерата на неговия наследник. Информация от Марк Гърман от Bloomberg сега гласи, че AirTag 2 се задава не по-рано от средата на 2025 г. 

В кратък параграф в последния си бюлетин Гърман споделя, че Apple работи върху новата версия на своя популярен тракер, чието кодово име е B589. Продукцията на устройството вече се тества с производствените партньори на компанията в Азия, като се очаква да бъде пуснато на пазара към средата на 2025 г.

Apple airtag-finding-screen 042021 inline.jpg.large 2x

Твърди се, че Apple AirTag 2 ще предлага нов чип за по-прецизна локализация, а освен това Гърман се надява на по-добър живот на батерията, по-силен високоговорител и оптимизирана за портфейли версия. 

Разработката на AirTag 2 не е изненада, тъй като още миналия октомври Минг-Чи Куо сподели, че Apple ще пусне устройството през 2025 г.

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer