НачалоНовиниApple може да представи нови компютри Mac в края на октомври

Apple може да представи нови компютри Mac в края на октомври

817
Написана от  nixanbal 23 октомври 2023
Apple може да представи нови компютри Mac в края на октомври

Apple в крайна сметка може да организира още една премиера до края на годината, при това доста важна. Марк Гърман от Bloomberg съобщава, че на в последните дни на октомври ще видим нови компютри Mac. 

На 30 или 31 октомври ще видим няколко модела iMac и MacBook Pro, твърди журналистът. Според него най-сигурен е анонсът на настолната машина от типа "всичко в едно" iMac с 24" дисплей и чип M3. Предходният iMac беше с М1 и не е обновяван вече няколко години. 

Освен това не е изключено да бъдат показани и следващото поколение лаптопи от висок клас MacBook Pro с 14" и 16" дисплеи. Това обаче би било интересен ход, имайки предвид, че предходното поколение дебютира едва преди 10 месеца - през януари 2023 г. 

Apple-macOS-Sonoma-3up big.jpg.large 2x

Тези лаптопи ще се базират на нови чипсети M3 Pro и M3 Max. 

Ако премиерата на новите модели Mac ще бъде съпроводена от обичайното събитие в хибриден формат, то би трябвало тези дни то да бъде обявено. В противен случай анонсът би се случил просто с публикуване на прессъобщения. 

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer