НачалоНовиниApple може да промени дизайна на iPhone SE едва след още две години

Apple може да промени дизайна на iPhone SE едва след още две години

583
Написана от  nixanbal 07 януари 2022
Apple може да промени дизайна на iPhone SE едва след още две години

iPhone SE е един от най-популярните смартфони на Apple, защото е най-ниско позиционираният и се предлага на най-достъпна цена. След две поколения, лансирани през 2016 г. и през 2020 г., до няколко месеца се очаква третото издание, за което сега за пореден път чуваме, че няма да предлага промени в дизайна. Такива обаче предстоят при следващия iPhone SE, твърди достоверен източник от Twitter. 

iPhone SE 2022 ще запази дизайна на своя предшественик, което означава, че ще изглежда доста ретро с дебели рамки под и над екрана, като в основата му ще бъде разположен и физически хоум бутон със скенер за пръстови отпечатъци. 

iPhone SE

Новото в телефона ще бъде добавената 5G поддръжка и актуализираният чипсет, който вероятно ще бъде A15 Bionic, познат от iPhone 14. Разбира се, възможни са и някои други подобрения по спецификациите. 

Източникът твърди, че Apple все пак подготвя промяна в дизайна на iPhone SE, но с изданието му през 2024 г. Тогава според @dylandkt най-достъпният смартфон на компанията ще се появи с близка визия до тази на iPhone XR/iPhone 11 (изображението по-долу), но с малко по-малък дисплей, а в бутона за включване ще има скенер за пръстови отпечатъци.

Това звучи странно, защото споменатите модели имат ноч с Face ID, което означава, че Apple ще предложи смартфон и със сканираща лицата технология, и със скенер за пръстови отпечатъци. 

iPhone 11

Така или иначе, от очаквания тази пролет iPhone SE 2022 изглежда няма да видим кой знае какви промени. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer