НачалоНовиниApple Music вече е достъпна на PlayStation 5

Apple Music вече е достъпна на PlayStation 5

828
Написана от  nixanbal 27 октомври 2021
Apple Music вече е достъпна на PlayStation 5

От днес Apple Music е достъпна на PlayStation 5, стана ясно от официалния блог на конзолата. Това е първата игрова конзола, която предлага интегриран достъп до музикалната стрийминг услуга на Apple, обявиха от Sony Interactive Entertainment.

Собствениците на PlayStation 5 с абонамент за Apple Music вече имат достъп до каталога с над 90 милиона песни, радиостанциите и музикалните видеа с 4K резолюция през игровата конзола. 

Потребителите ще могат да слушат музика не само преди и след, но и по време на геймплей сесиите си.

За да слушат музиката от Apple Music като фон, геймърите трябва да отворят приложението на Apple предварително или по време на игра. Последното става с натискане на бутона PS от контролера DualSense и влизане в Control Center. Там ще бъдат предложени и музикални парчета, които отговарят на играта, която се играе в момента.

Клиповете от Apple Music могат да се гледат на голям екран или от тях да се премине към геймплей, като музиката остава да звучи на заден фон. 

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer