НачалоНовиниApple обмисля да представи още по-скъп iPhone Ultra през 2024 г.

Apple обмисля да представи още по-скъп iPhone Ultra през 2024 г.

1728
Написана от  nixanbal 05 февруари 2023
Apple обмисля да представи още по-скъп iPhone Ultra през 2024 г.

Слуховете за нов модел iPhone под името Ultra се носят вече месеци, като от всичко досега разбрахме, че става въпрос за още по-премиум смартфон, който Apple ще позиционира над настоящата си серия Pro или с който ще замени Pro Max. В днешния си бюлетин за Bloomberg Марк Гърман споделя някои свои разсъждения и може би вътрешна информация около iPhone Ultra, който може да се появи в каталога на Apple догодина. 

Разликите между стандартните и Pro версиите на iPhone стават все по-сериозни, а тази година се очаква Pro Max да бъде по-атрактивен и от малкия Pro, като единствен получи перископна камера за по-голям оптичен зуум. 

Това разпали спекулациите, че Pro Max може да бъде прекръстен на Ultra, но според Гърман Apple обмисля съвсем нов модел. 

iPhone Ultra ще бъде позициониран още по-високо, заставайки над iPhone Pro и Pro Max, твърди журналистът. Въвеждането на пети модел в основната серия смартфони на Apple може да се случи още през 2024 г. в серията iPhone 16. 

Apple вече използва "Ultra" в името на най-премиум смарт часовника си, а също и в най-мощната си серия чипсети.

Гърман не споделя детайли с какво iPhone Ultra ще бъде по-специален от останалите, но би могло да се отличава с по-способна камера, по-бърз чипсет и може би по-голям дисплей. Не е изключено с това устройство да бъдат представени по-футуристични идеи и технологии, включително отпадането на порта за зареждане.  

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer