НачалоНовиниApple очаква 20% повече продажби от iPhone 13 спрямо iPhone 12 до края на 2021 г.

Apple очаква 20% повече продажби от iPhone 13 спрямо iPhone 12 до края на 2021 г.

1307
Написана от  nixanbal 14 юли 2021
Apple очаква 20% повече продажби от iPhone 13 спрямо iPhone 12 до края на 2021 г.

Apple увеличава първоначалната бройка произведени смартфони от новата серия iPhone 13 на 90 милиона броя, съобщава Bloomberg. Това е с 20% повече спрямо произведените за миналата година 75 милиона от iPhone 12. 

Източникът потвърждава, че със следващите си смартфони Apple няма да направи сериозен ъпгрейд, какъвто видяхме при iPhone 12. Очакват се подобрения по процесора, камерата и дисплея, а размерите ще бъдат запазени при четирите модела - 5.4" и 6.1" за стандартните версии и 6.1" и 6.7" за Pro версиите. 

Премиерата на новите смартфони на Apple е насрочена през септември - по-рано от миналогодишното октомврийско събитие, което е възможно частично и благодарение на възстановените вериги за доставки. 

Материалът посочва още, че поне един от новите модели iPhone ще използва LTPO технология за дисплея си, която ще позволи динамично променяща се опреснителна честота спрямо съдържанието. Ночът на дисплея ще бъде смален, а в бъдеще Apple ще се стреми изцяло да го премахне, но това може да се случи едва през 2023 г. Подобренията в камерата ще засягат най-вече видеозаписа, като ще се предлага и подобрен оптичен зуум. Нов чипсет също се задава по подразбиране, но интегриран в екрана скенер за пръстови отпечатъци е отпаднал от плановете за тазгодишните смартфони, въпреки че е бил тестван. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer