НачалоНовиниApple официално обяви събитие на 30 октомври

Apple официално обяви събитие на 30 октомври

690
Написана от  nixanbal 24 октомври 2023
Apple официално обяви събитие на 30 октомври

Apple току-що обяви официално, че тази година ще организира още едно събитие. Премиерата е насрочена за 30 октомври, като очакванията са да бъдат представени няколко нови компютъра Mac с чипсети от серията M3. 

Само преди два дни Марк Гърман от Bloomberg обяви, че в края на месеца Apple вероятно ще обяви нови модели Mac и подготвя събитие. 

Според журналиста предстои да видим нов модел iMac с 24" дисплей и с чип М3, а с него компанията може да обяви и нови лаптопи. Става въпрос за високия клас MacBook Pro с 14" и 16" екрани, които ще са първите с чипсети M3 Pro и M3 Max. 

Apple

Текстът към поканата за премиерата на Apple гласи "Плашещо бързи", което е препратка към задаващия се на 31 октомври Хелоуин, но и към следващото поколение на техните чипове Apple Silicon от серията M3.

Apple

Освен това в сайта на компанията https://www.apple.com/apple-events/ ябълката от поканата се превръща в логото на Finder (файловия мениджър на macOS), така че задаващият се анонс на нови компютри е потвърден. 

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer