НачалоНовиниApple подготвя нов USB кабел за iPhone 6

Apple подготвя нов USB кабел за iPhone 6

4021
Написана от  nixanbal 18 август 2014
Apple подготвя нов USB кабел за iPhone 6

Следващият iPhone може да се появи на пазара с нов USB кабел в комплекта. Този път промените няма да са по накрайника, побиращ се в Lightning порта на смартфона, а при конектора за връзка с USB порта на РС-то, пише китайски сайт. Идеята е да се сложи край на неуспешните опити за поставяне на USB кабела по правилния начин. 

Отдавна съществува шега, че всеки USB конектор има 3 позиции, тъй като най-често се налага да го завъртим поне по веднъж и от двете страни, за да направим връзката. В бъдеще този проблем изглежда ще отпадне и Apple вече се подготвят за това, ако се окаже, че тези снимки са реални. 

Apple подготвя нов USB кабел за устройствата си

Подсказка, че Тим Кук готви такива промени за устройствата си дойде още миналия месец, когато се появи патент на Apple за двупосочен USB конектор. 

Apple подготвя нов USB кабел за устройствата си

USB 3.0 Promoter Group пък също готвят новия стандарт USB 3.1 Type-C, който е на същия принцип при свързване, а носи и куп други предимства. 

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer