НачалоНовиниApple подготвя супертънък iPhone Slim на още по-премиум цена

Apple подготвя супертънък iPhone Slim на още по-премиум цена

751
Написана от  nixanbal 18 май 2024
Apple подготвя супертънък iPhone Slim на още по-премиум цена

Apple се подготвя за сериозни промени в портфолиото си смартфони, твърди нов доклад на The Information, според който през 2025 г. ще видим супертънък iPhone Slim. Това устройство ще бъде позиционирано най-високо в каталога на Apple и ще бъде по-скъпо дори от iPhone Pro Max. 

iPhone Slim, както условно се нарича апаратът, ще бъде ключова промяна в дизайна на смартфоните на Apple, подобна на тази с iPhone X и се очаква да бъде представен догодина.

Очаква се тялото му да бъде осезаемо по-тънко от това на сега актуалните смартфони на компанията, корпусът му може да е алуминиев, а плочката на камерата може да се измести в центъра на задния панел. Dynamic Island ще бъде значително по-компактен, тъй като някои сензори изглежда ще минат под дисплея. Селфи камерата ще бъде с подобрения за по-качествени селфита и видео разговори. 

iPhone Slim ще бъде радикална промяна в дизайна на смартфоните на Apple, каквато беше iPhone X

Твърди се, че iPhone Slim ще използва най-актуалния чипсет на Apple към момента - вероятно А19, а за дисплея слуховете не са наясно, но трябва да е между 6.12" и 6.69".

Цената на тънкия iPhone Slim ще бъде по-висока от тази на най-скъпия днес модел iPhone Pro Max, а интересното е, че догодина се очаква Apple да не представя модел iPhone Plus. Причината, разбира се, са по-ниските продажби на този смартфон. 

Тънкият дизайн изглежда е новата мания на Apple, след като преди дни представи и супертънкия си таблет iPad Pro с профил едва 5.1 мм (на изображението горе).

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer