НачалоНовиниApple пуска iOS 16.3 с поддръжка на физически ключове за сигурност, HomePod 2 и изчистване на редица бъгове

Apple пуска iOS 16.3 с поддръжка на физически ключове за сигурност, HomePod 2 и изчистване на редица бъгове

3256
Написана от  nixanbal 23 януари 2023
Apple пуска iOS 16.3 с поддръжка на физически ключове за сигурност, HomePod 2 и изчистване на редица бъгове

Apple пусна за смартфоните си ъпдейт до версия iOS 16.3, с който въвежда някои нови екстри, но най-вече - изчиства редица бъгове, открити през последните седмици. Оправят се например проблемите с хоризонталните линии, появяващи се през екрана при събуждане на iPhone 14 Pro Max.

Актуализацията до iOS 16.3 излиза месец след пускането ѝ за бета тестове, като за стартирането на ъпдейта трябва да влезете в Settings - General - Software update и да го изтеглите.

iOS 16.3 идва с поддръжка на току-що обявения домашен смарт говорител HomePod (второ поколение), поддръжка на физически ключове за сигурност за Apple ID и включва нови уолпейпъри, посветени на Месеца на чернокожата история, който се отбелязва в САЩ. 

Включени са и редица поправки на бъгове, включително споменатия проблем с хоризонталните линии, а също и неизправности в работата на Siri, уиджета за заключения екран на приложението Home, проблеми в приложението Freeform и други. 

За инсталацията на ъпдейта е необходимо смартфонът ви да е зареден над 50%. 

Apple iOS 16.3

Apple пуска също така iOS 15.7.3 и iOS 12.5.7, които ще се разпространяват към по-стари модели iPhone, неподдържащи съответно iOS 16 и iOS 13. При тях акцентът са подобрения по сигурността. Днес стартира актуализация до iPadOS 16.3 и за таблетите на компанията. 

Ревю на смарт електрическата четка за зъби Oral-B iO 10

В канала на nixanbal обикновено си говорим за ъпгрейди на телефони, но този път ще ви разкажа за новата четка…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer