НачалоНовиниApple ще представи iPad със сгъваем дисплей през 2024 г., твърди Минг-Чи Куо

Apple ще представи iPad със сгъваем дисплей през 2024 г., твърди Минг-Чи Куо

586
Написана от  nixanbal 30 януари 2023
Apple ще представи iPad със сгъваем дисплей през 2024 г., твърди Минг-Чи Куо

Ето че Apple много скоро ще се включи в горещата вълна и ще представи първото си устройство със сгъваем дисплей. Това няма да бъде iPhone, а нов модел iPad, за който именитият анализатор Минг-Чи Куо прогнозира, че ще излезе още догодина. 

2023 г. ще премине сравнително тихо за iPad, което вече чухме и от Марк Гърман. Куо дори смята, че iPad mini няма да бъде обновен до края на годината, а през първото тримесечие на следващата. 

2024 г. обаче ще бъде запомняща се за компанията от Купертино, особено ако анализаторът се окаже прав и тогава бъде обявено първото устройство със сгъваем дисплей на Apple. Това според Куо ще бъде таблет. 

magic keyboard white static  ehu1cni1fa2q large 2x

Не се посочва колко инчов ще бъде екранът на сгъваемия iPad, нито в коя серия ще попада той, но Куо споделя любопитен детайл от дизайна му - ще има вградена изваждаща се стойка, която ще бъде от въглеродни нишки - лек и устойчив материал. 

Анализаторът смята, че за настоящата година Apple ще отчете между 10 и 15% спад в доставките на iPad, но е уверен, че през 2024 г. новите модели, включително сгъваемият, ще подобрят сериозно представянето на категорията. 

Honor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

На изложението IFA 2023 в Берлин току-що Honor обяви, че ще предлага в Европа сгъваемия си модел Magic V2, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer