НачалоНовиниApple стартира фотоконкурс за макро снимки с iPhone 13 Pro и 13 Pro Max

Apple стартира фотоконкурс за макро снимки с iPhone 13 Pro и 13 Pro Max

592
Написана от  nixanbal 26 януари 2022
Apple стартира фотоконкурс за макро снимки с iPhone 13 Pro и 13 Pro Max

Apple стартира поредното предизвикателство от поредицата Shot on iPhone, с което призовава потребителите на най-новите й смартфони да се включат с най-добрите си макро снимки. Този път във фотоконкурса, провеждан основно чрез социалните мрежи, ще могат да се включат само собствениците на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Ако разполагате с някой от тези два модела и имате макро снимка, която смятате за подходяща, можете да се включите във фотоконкурса на Apple, като я споделите в Twitter, Instagram или директно я изпратите по имейл.

Към текста под кадъра трябва да посочите с кой модел е заснет той, както и да поставите двата хаштага #ShotoniPhone и #iPhonemacrochallenge. 

Снимки се приемат от 25 януари до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени през април. Кадрите ще бъдат оценявани от панел експертно жури, което ще избере 10-те най-добри сред тях. Победителите ще бъдат споделени в галерия в сайта на Apple, в техния Instagram профил и в други канали на компанията. Може дори да бъдат използвани за дигитални кампании, билборди и т.н. 

Apple Shot-on-iphone-macro-challenge Cat big.jpg.large 2x

Припомням ви, че макро режимът беше въведен при моделите Pro на Apple от серията iPhone 13, като за него се използва ултрашироката камера с автофокус. Тя може да заснема кадри на фокус от разстояние едва 2 см до обекта. 

Още за предизвикателството - цък

Huawei представи в Европа смартфона nova 9 със 120 Hz OLED екран и 50 МР камера

На първото си присъствено глобално събитие от старта на ковид кризата насам току-що Huawei представи във Виена новия си смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer