НачалоНовиниApple TV скоро може да излезе и за Android

Apple TV скоро може да излезе и за Android

1384
Написана от  nixanbal 20 декември 2022
Apple TV скоро може да излезе и за Android

Apple ще направи приложението си Apple TV достъпно и за смартфоните с Android OS, твърди @ShrimpApplePro в Twitter, който е популярен с точните си прогнози по адрес на американската компания. Към момента Apple TV се предлага само за телевизорите с платформата на Google. 

Смартфон приложението би дало по-удобен достъп на потребителите с различни от iPhone апарати да използват услугата за стрийминг на видео съдържание Apple TV+. В момента тя може да се използва на тези устройства, но само през браузър на адрес tv.apple.com. 

Според източника в момента текат вътрешни тестове на приложението за Android OS и то ще бъде пуснато "скоро".

Към момента няма потвърждение на информацията от Apple, но подобно разширяване обхвата на Apple TV звучи съвсем логично, ако компанията иска да достигне до повече абонати за услугата си. Днес пазарът на стрийминг платформи за видео съдържание е изключително конкурентен и динамичен, като някои дори пускат планове с реклами за услугите си на малко по-ниски цени. 

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer